Лионел Меси отнесе наказание от 3 месеца

Аржентинската футболна звезда Лионел Меси беше наказан от Футболната конфедерация на Южна Америка (КОНМЕБОЛ) със спиране на състезателните права за три месеца.

Освен това КОНМЕБОЛ наложи и глоба от 50 хиляди щатски долара на нападателя на Барселона. Наказанията са резултат от избухването на 32-годишният футболист срещу конфедерацията по време на турнира Копа Америка. 

Сигнал за бомби в колите на Меси и Суарес вдигна каталунската полиция на крак

Испанската полиция е била вдигната на крака, след като е получила сигнал за бомби, заложени в автомобилите на звездите на Барселона Лионел Меси и...

Както е известно, Меси отправи остри реплики към КОНМЕБОЛ по време на Копа Америка, обвинявайки ги в корупция и в това, че подпомагат състава на Бразилия. Впоследствие КОМЕБОЛ отвърна на Меси, заявявайки, че "загубите трябва да се приемат с достойнство". Лео Меси отправи обвиненията, след като беше изгонен по време на мача за трето място на неговата Аржентина срещу Чили.

Меси бе заплашен от забрана да играе за страната си за 2 години, но какво направи, за да избегне това наказание вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!