ЛА Галакси запълва празнината от Ибра с друг доказан европейски нападател


ЛА Галакси запълва празнината от Ибра с друг доказан европейски нападател
Снимка: Getty Images/Guliver

1847 0

След като Златан Ибрахимович отказа да поднови договора си с Лос Анджелис Галакси и се завърна в италианския Милан, сега американският отбор ще си търси нов нападател, който да запълни празнината, оставена от шведа.

Според "ESPN" представители на ЛА Галакси са пътували до Севиля по рано през седмицата, за да говорят с Хавиер Ернандес - Чичарито, за евентуалното му преминаване към МЛС. Играчът е заинтересован към офертата, още повече, че откакто се присъедини към испанците през лятото има записани само 9 срещи като титуляр и общо 14 участие (общо изиграни минути - 446).

Мексиканецът пристигна в Севиля от Уест Хям за 7,7 милиона евро. Той е играл за отбори като Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид (където бе под наем именно от "червените дяволи). Преди време той бе признал, че ако вкара на "белия балет" ще празнува, а няма да остане безизразен, както повелява играчите да действат при попадение срещу бивш тим. Вижте цялото му изказване - в този материал на SportLive.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички