Къде да гледаме финала в Лига на нациите - Португалия - Холандия?


Къде да гледаме финала в Лига на нациите - Португалия - Холандия?
Снимка: Getty Images/Gulliver

13826 0

Тази вечер от 21,45 часа ще се проведе финалът в турнира Лига на нациите. Един срещу друг ще излязат Португалия и Холандия. Мачът ще бъде предаван пряко по БНТ1 и БНТ 3. Можете да го следите НА ЖИВО и в Sportlive.bg.

Четирите финалисти в турнира (+Швейцария и Англия) вече се класираха за груповата фаза на Евро 2020, така че днешните битки (Днес ще се играе и мачът за третото място, бел. ред.) са повече въпрос на престиж и на финанси, разбира се. Победителят ще прибере от УЕФА 10,5 млн. евро, вторият - 9 милиона. За третия остават 8 млн., а за четвъртия - 7 милиона.

Фаворит преди финалния сблъсък е Португалия. На първо място, защото "мореплавателите" ще играят пред родна публика. Тимът на Фернандо Сантош разполага и със суперзвезда в състава си в лицето на Кристиано Роналдо. Освен това тимът на Португалия е по-обигран, тъй като играчите са заедно отдавна и през 2016 г. станаха шампиони на Европа. Тимът на Холандия е млад и не толкова стикован.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички