Изгоненият на "Васил Левски": Българите са лъжци, това бе откровена симулация!


Изгоненият на "Васил Левски": Българите са лъжци, това бе откровена симулация!
Снимка: Getty Images/Guliver

4066 0

Българският национален отбор записа брилянтен старт на Лигата на Нациите, след като нашите "лъвовете" успяха да спечелят първите си два мача в турнира. Националите победиха Словения като гост, а късно снощи на националния стадион възпитаниците на Петър Хубчев успяха да излъжат Норвегия и се поздравиха с минимална победа от 1:0.

Резервата Радослав Василев бе единственият голмайстор в двубоя, разписвайки се в 58-та минута. Скандинавците така и не успяха да отговорят на удара, а в края на мача най-опитният играч в техните редици Ховард Нордвейт бе изгонен.

Нордвейт обвини Иван Горанов в откровена симулация при единоборството, като се изказа остро по адрес на българския тим: "Дори не го докоснах с бутоните по лицето. Отидох при него и го попитах добре ли е, а той каза: “Всичко е Окей”, коментира норвежецът. 

"Той щеше да приеме моята подадена ръка и да се изправи, но тогава дойдоха неговите съотборници и му казаха да лъже, да се държи с ръце за лицето. Видях как реферът се приближава и държи жълтия картон, но след театъра на българите бързо смени мнението си и ме изгони", добави още Нордвейт.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички