Ибрахимович направи интересно сравнение за престоя си в Юнайтед

Бившият шведски национал Златан Ибрахимович призна, че престоят му в Манчестър Юнайтед го е накрал да се почувства като героя на Ф. Скот Фицджералд - Бенджамин Бътън, който става все по-млад с напредъка на времето.

37-годишният голмайстор заигра на "Олд Трафорд" през лятото на 2016-та година и се представи много силно, като бе с основна заслуга за спечелените два трофея от "червените дяволи" в първия сезон на Жозе Моуриньо. "Преди да отида в Англия, разговарях с различни играчи, които познавам и на които имам доверие. Всички те ми казаха да не го правя. Казваха, че няма е добре за кариерата ми, че поставям цялата си кариера на карта заради един сезон. Казваха, че ако не се представя добре, хората ще започнат да омаловажават старите ми успехи. Точно това ме подтикна да приема подобно предизвикателство", сподели Ибрахимович, който в момента играе за американския Ел Ей Галакси.

Ибра пак изригна: Аз съм Супермен от планета Златан

Звездата на модерния футбол Златан Ибрахимович е известен с любопитните си изказвания. В момента шведският национал обмисля завръщане в Европа, к...

"Те мислеха, че съм твърде стар за Висшата лига, но аз накарах Висшата лига да изглежда стара. Отне ми три месеца, за да убедя всички кой съм аз. Първата година в Юнайтед бе фантастична. Накара ме да се чувствам като Бенджамин Бътън. Ставах все по-млад и по-млад, но след това, за съжаление, се контузих", допълни опитният стрелец.

Още по темата

Please select answer!