Ибра отново избухна: Не се страхувам от наказания, защото аз съм МЛС (ВИДЕО)


Ибра отново избухна: Не се страхувам от наказания, защото аз съм МЛС (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

1364 0

Суперзвездата на ЛА Галакси Златан Ибрахимович отново напомни за себе си с култова реплика отвъд Океана. Шведът, който е прочут с високото си самочувствие, отправи критики към съдийството в мача между неговия тим и Хюстън Динамо, а впоследствие изрече още по-смели думи, които бяха насочени към американското първенство по футбол - Мейджър Лийг Сокър (МЛС).

Ибра бе ядосан заради ситуацията при гола на съперника, тъй като, според шведа, попадението е било нередовно, въпреки че е било разглеждано със системата за видеоповторения (ВАР). Златан смята, че е недопустимо да има грешки на съдиите дори след намесата на ВАР, а подобни арбитри нямат място в МЛС. Бившият играч на Манчестър Юнайтед обаче не бе крайно критичен, тъй като е възможно да бъде наказан от МЛС за думите си.

"Добре, правим грешки. Реферите също правят грешки. Случва се - всеки греши. Но когато става въпрос за грешка при ВАР, тогава да се маха. Няма смисъл. Не обвинявай камерата, че не е подходящ ъгълът. Просто изцяло я премахни или смени хората, които я преглеждат. Не искам да съм прекалено критичен, защото от МЛС може и да ме накажат, но аз съм МЛС, така че нямайте грижи", заяви в свой стил Ибра.

Междувременно тимът на Аякс успя да подобри впечатляващ клубен рекорд (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички