Гигс призна, че новата звезда на Юнайтед може да свали напрежението от Бейл

Мениджърът на Уелс - Райън Гигс, говори преди квалификациите за Европейското първенство през 2020 година. "Драконите" ще се изправят последователно срещу Азербайджан (06.09) и Беларус (09.09). Гигс призна, че новата звезда на Манчестър Юнайтед - Даниел Джеймс, би могъл да помогне на Гарет Бейл и да свали част от напрежението, което е върху него.

"И двамата играят и са в добра форма. И двамата вкарват. Дан се радва на страхотно начало на кариерата си в Манчестър Юнайтед, но освен това, последните му няколко игри за нас (Уелс) също бяха на ниво. Очевидно е, че Гарет Бейл се е доказал в световния футбол със своите качества. Това обаче приковава вниманието към него и винаги се очаква да се представя според зададените стандарти. Искам да сваля това напрежение от него. Не може всеки мач да разчитаме само на него, имаме още талант в състава" - заяви Гигс, като допълни, че не е изненадан от доброто представяне на Джеймс в Юнайтед, както и че е попаднал на точното място при точния човек (Солскяер). 

Райън Гигс получи страхотно признание за успехите си

Селекционерът на Уелс и легенда на Манчестър Юнайтед - Райън Гигс, влезе в спортната „Зала на славата“ заедно с още четирима спортист...

Междувременно, друг играч на Юнайтед - Неманя Матич, който е записал само 22 минути от началото на сезона, заяви, че ако "червените дяволи" не спечелят титлата, мениджърът е този, който трябва да поеме отговорността. Вижте цялото му изказване и повече подробности - в този материал на SportLive.

Още по темата

Please select answer!