Фалкао призна: Да, говорих за резултата с играчи на Перу


Фалкао призна: Да, говорих за резултата с играчи на Перу
Снимка: Getty Images/Guliver

1176 0

Звездата на Колумбия Радамел Фалкао призна, че е имал разговори с играчите на Перу по време на квалификацията между двата отбора за Световното първенство по футбол. Мачът завърши 1:1, което прати отбора на Ел Тигре директно на финалите в Русия, докато Перу ще играе бараж за сметка на Чили.

Нападателят на Монако обаче отрече да е уговарял резултата в срещата - обвинение, което беше хвърлено върху колумбиеца, след като точно при резултат 1:1 Колумбия се класираше за Мондиал 2018, а съперникът - за бараж срещу Нова Зеландия.

"Знаехме какво се случва в другите мачове и играехме с идеята, че знаем какво трябва да стане, за да се класираме. Затова и казах на част от играчите какви са резултатите в другите мачове", коментира Фалкао след срещата, а думите му бяха потвърдени от халфа на Перу - Ренато Тапиа.

"В последните 5 минути колумбийците дойдоха при нас. Те знаеха какво се случва в другите мачове. Така че изиграхме срещата така, както трябваше. Говорих с Радамел, който ми каза, че и двата отбора се класираме при тези резултати, но и че това е футбол и всички играем за успех", каза националът на Перу.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички