Ето как от Реал Мадрид са вбесили Ди Мария преди финала на Мондиал 2014


Ето как от Реал Мадрид са вбесили Ди Мария преди финала на Мондиал 2014
Снимка: Getty Images/Guliver

6742 0

Анхел Ди Мария беше може би най-добрият играч на Аржентина по време на похода на „гаучосите“ до финала на световното първенство през 2014-та година. За негово нещастие обаче той се контузи преди финала с Германия и не успя да вземе участие в двубоя за златните медали.

Полузащитникът, който се състезаваше за Реал Мадрид по онова време, е знаел за намеренията на „Кралския клуб“ да го продадат и поради тази причина не е искал допълнително да усложни контузията, като вземе участие във финала. Въпреки това, той е скъсал писмото, което му е било изпратено от мадридски гранд с цел да не му позволят да участва на финала. „Не бях в най-доброто си състояние от мача с Белгия на четвъртфиналите, бях на 90 процента. Кракът ми не беше добре, но аз исках да играя. Не ме интересуваше дали ще имам възможност да играя футбол отново.“

„Те ми казаха, че има такава възможност,но не ми пукаше, това беше финал на световно първенство, моят финал. Знаех, че Реал Мадрид искат да ме продадат. Тогава дойде писмото от тях. Дадоха ми го, но аз изобщо не го погледнах и направо го скъсах“, разказа Ди Мария. В крайна сметка той не взе участие във финалния мач, а Германия спечели срещу Аржентина с 1:0.

А ето кой европейски гранд мрази Анхел ди Мария.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички