Демикелис: В един период Меси бе изморен от повръщане и диария


Демикелис: В един период Меси бе изморен от повръщане и диария
Снимка: Getty Images/Guliver

1782 0

Бившият аржентински национал Мартин Демикелис разкри интересни неща за отношенията си с Лионел Меси - звездата на "гаучосите", който обаче след Мондиал 2018 не е играл за родината си. Демикелис разкри какви здравословни проблеми е имал Меси в един период в кариерата си.

"И двамата започнахме да получаваме повиквателни за националния отбор по едно и също време, през 2005 година, и споделихме много моменти. Мога да се смятам за един от 10-12-те приятели на Меси, които той спечели за толкова години в националния отбор", разкри бившият защитник на Манчестър Сити и Байерн Мюнхен пред "La Nacion".

КОШМАРЪТ СЕ ЗАВЪРНА: НА МЕСИ ПАК МУ ПРИЛОША НА МАЧ (ВИДЕО)

"В един момент от живота си Лео имаше много труден период. Той се беше уморил от повръщане и диария, затова му предложих моя диетолог. Разбира се, трудно е да даваш съвети на такъв човек, притежаващ такъв талант, да промени нещо в живота си. Но величието на Меси се състои и в това, че той е готов на промени, да открие нещо ново за себе си. За щастие, Меси се консултира с моя диетолог и започна детоксикационна терапия. Това веднага го спаси от онези симптоми", каза още аржентинецът.

Суперзвездата на Барселона страдаше от такива проблеми в периода 2014-2016 година. За последно Меси повърна по време на мач през 2016 г. на контролата с Ал Ахли

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички