Де Йонг: На финала трябва да следим Роналдо


Де Йонг: На финала трябва да следим Роналдо
Снимка: Instagram

1794 0

Талантливият футболист на Холандия и Аякс Френки де Йонг обяви, че националният тим трябва да се възползва от възможността да спечели трофей тази година. "Лалетата" се класираха за финала на турнира Лига на нациите след успех над Англия с 3:1 след продължения.

"Всички ние работим един за друг и никога не се предаваме. Не за първи път постигаме волева победа. Португалия разполага с много добри играчи, гледах малко от мача им с Швейцария. Трябва да следим внимателно Роналдо. Направихме удивителен сезон. За съжаление отстъпихме в полуфиналите на Шампионска лига с Аякс, но спечелихме първенството и купата на страната.

Сега имаме още една възможност да спечелим нещо. На почивката Роналд Куман ни каза, че трябва да продължим в същия дух", коментира Де Йонг. Във финала на турнира в неделя ще се срещнат Португалия и Холандия, а Швейцария и Англия ще спорят за третото място.

Де Йонг съвсем скоро ще се присъедини към новия си отбор Барселона, но кои други звезди на Аякс най-вероятно ще бъдат продадени през лятото вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички