Давид Нерес от Аякс игнорирал обаждането на Тите


Давид Нерес от Аякс игнорирал обаждането на Тите
Снимка: Getty Images/Guliver

2957 0

Нападателят на Аякс Давид Нерес е попаднал в любопитна ситуация. Той не е вдигнал телефона, когато му е звънял селекционерът на Бразилия Тите, за да му обяви, че има повиквателна за националния отбор. За това разкри самият Нерес. Интересното е и че Тите е решил да обяви лично на играча за дебютната му повиквателна. Той обаче не му е вдигнал, тъй като нямал навика да отговаря на непознати номера.

"Забавно се получи. Аз не вдигнах телефона, защото ми звънеше непознат номер, а в такива случаи не отговарям. По-късно ми казаха, че ми звъни селекционерът на Бразилия. По това време всички бяха научили за повиквателната, дори родителите ми", разказа Нерес.

Както е известно, 22-годишният играч бе повикан в националния отбор, след като помогна на Аякс да изхвърли Реал Мадрид от Шампионска лига. През настоящия сезон бразилецът записа 21 мача за Аякс, в които вкара 5 гола и даде 8 асистенции. Бразилия започва подготовка за "домашната" Копа Америка. Вижте групата на "Селесао" за турнира в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички