Чорбаджийски: Съдиите в Румъния са различни, изгониха ме за удар с лакът


Чорбаджийски: Съдиите в Румъния са различни, изгониха ме за удар с лакът
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

1758 0

Централният защитник на ЦСКА - Божидар Чорбаджийски, споделя, че съдиите в Румъния са съвсем различни от тези в България, като имат свои собствени критерии. Припомняме, че в момента Чорбаджийски е под наем в отбора на ФКСБ.

"Съдиите в Румъния са съвсем различни от тези в България. Те си имат свой собствен критерии. Получих червен картон за удар с лакът и бях изненадан. Това бе нещо съвсем ново за мен. Хубавото е, че си научих урока вече" сподели бранителят.

24-годишният българин визира първия си мач като титуляр, в който неговия отбор загуби с 0:4 (срещу Газ Метан Медиаш), а той получи червен картон. Освен в този двубой, Чорбаджийски е взел участие само в още един - отново като титуляр, но за купата на страната срещу Металглобус (победа с 2:0). Междувременно, от ЦСКА ще се опитат да привлекат футболист, освободен от Манчестър Сити през лятото. Вижте повече подробности - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички