Четвърти кавалер на "Златната топка" може да заиграе в САЩ


Четвърти кавалер на "Златната топка" може да заиграе в САЩ
Снимка: Getty Images/Guliver

1483 0

Интересен трансферен слух дойде от Великобритания. Той гласи, че халфът на Реал Мадрид Лука Модрич може да заиграе в клуб от МЛС. Към хърватина сериозен интерес проявява Ди Си Юнайтед, който търси заместник на напусналия в посока Англия Уейн Рууни. Новината е на журналиста Пабло Морер от "The Athletic".

34-годишният Модрич има договор с Реал до лятото на тази година и ако не подпише нов контракт, може да отиде безплатно в американския клуб през лятото. Сега той е свободен да преговаря с който клуб го пожелае. Интерес към носителя на "Златната топка" за 2018 година проявява и клубът на Дейвид Бекъм - Интер Маями.

Лука Модрич играе за испанския гранд от 2012 година, когато осъществи трансфер от английския Тотнъм. Ако премине в клуб от САЩ, хърватинът ще е четвъртият носител на "Златната топка", играл зад океана, след Лотар Матеус (Ню Йорк МетроСтарс), Христо Стоичков (Чикаго Файър) и Кака (Орландо Сити). А защо е много вероятно Модрич да приеме офертата на Ди Си Юнайтед вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички