Блатер задява мацки и не му пука за скандала с ФИФА


Блатер задява мацки и не му пука за скандала с ФИФА
Снимка: Getty Images/Guliver

4638 0

Президентът на ФИФА Сеп Блатер, който е затънал в огромен скандал за корупция, вчера отново попадна под светлините на прожекторите. Той се появи на 65-я конкрес на ФИФА без никакви притеснения.

Очевидно Блатер не знае какво означава думата благоприличие, тъй като бе забелязан да ухажва една красива дама. Той зае мястото си в залата до Линда Барас, която е с 30 години по-млада от него и е омъжена за имотен агент. Линда бе облечена с привличаща окото червена къса рокля. Според швейцарската преса двамата имат романтична авантюра. На конгреса те бяха заснети да си говорят на ушенце. Съпругът на г-жа Барас обаче настоява, че съпругата му и Блатер са "просто приятели". На конгреса обаче Линда и Сеп изглеждаха доста по-близки от "просто приятели".

Факт е също, че Линда Барас почти на всеки конгрес на ФИФА стои до Блатер. Интересно ще бъде дали двамата ще се появят заедно и днес, когато ще се проведат изборите за президент на ФИФА. Очакванията са Блатер да бъде избран за 5-и мандат и да спечели убедително, въпреки разразилите се корупционни скандали през тази седмица и разследванията, които все още не са приключили.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички