Без Аарън Рамзи в състава на Уелс


Без Аарън Рамзи в състава на Уелс
Снимка: Getty Images/Gulliver

1324 0

Аарън Рамзи отпадна от разширения състав на Уелс от 28 футболисти за евроквалификациите следващия месец, но Гарет Бейл бе включен. Възпитаниците на Райън Гигс се изправят срещу Хърватия и Унгария, но ще бъдат без Рамзи, който все още страда от травма на адуктора, получена в оказалия се последен за него двубой с екипа на Арсенал срещу Наполи в реванша от четвъртфиналите на Лига Европа през април.

Бейл, пък, бе повикан, независимо, че не е играл от април насам и името му постоянно е свързвано с напускане на Реал Мадрид през лятото. Бен Дейвис, който лекува контузия на слабините, също остана извън сметките на „червените дяволи“, като финалът на Шампионска лига между Тотнъм и Ливърпул ще се проведе точно седмица преди визитата на Хърватия.

В състава на Гигс личат имената на трима футболисти с първа повиквателна за националния отбор – това са дуото на Барнзли Бен Уилямс и Кийфър Мур и полузащникът на Манчестър Юнайтед Дилън Левит, докато бранителят на Суонзи Джо Родън попада в четвъртия състав. Левит е едва 18-годишен и все още няма официален мач за първия отбор на Юнайтед, докато 26-годишният Мур, който има един двубой за Англия C преди три години, впечатли Гигс, отбелязвайки 17 гола в Първа лига през този сезон.

Ето и състава на Уелс:

Вратари: Уейн Хенеси, Дани Уорд, Адам Дейвис

Защитници: Ашли Уилямс, Нийл Тейлър, Крис Мефъм, Крис Гънтър, Конър Робъртс, Бен Уилямс, Итън Ампаду, Джо Родън, Том Локиър, Джеймс Лоурънс

Полузащитници: Джо Алън, Джонатън Уилямс, Уил Волкс, Дейвид Брукс, Матю Смит, Дилън Левит, Дан Джеймс

Нападатели: Гарет Бейл, Бен Уудбърн, Хари Уилсън, Том Лоурънс, Раби Матондо, Джордж Томас, Сам Воукс, Кийфър Мур

Има обаче един сериозен проблем пред решаването на проблемите на Гарет Бейл. Вижте какъв е той в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички