Бесният Хамес: Практически мъртвата Аржентина е на полуфинал, а ние...


Бесният Хамес: Практически мъртвата Аржентина е на полуфинал, а ние...
Снимка: Getty Images/Guliver

14337 0

Халфът на Колумбия Хамес Родригес определи като несправедливост факта, че неговият тим отпадна от Копа Америка, а Аржентина се класира на полуфиналите. Преди последния кръг в груповата фаза на турнира "албиселесте" заемаше последното място в групата си, а Колумбия, която не е допуснала нито един гол в турнира, отпадна от надпреварата.

"Мисля, че при нас доброто е повече от лошото. Когато си четвърти, а после стигнеш до полуфинала, ти е нужен късмет. Мисля, че на нас ни липсваше такъв. Футболът е несправедлив. Помислете и вижте какъв е той: Аржентина беше на практика мъртва, но е на полуфинал, а Колумбия беше добра и отпадна", заяви звездата на "Лос Кафетерос", цитиран от "La Nacion".

"Ние винаги сме близко. Не знам какво се случва, винаги сме близко и винаги отпадаме. Много съм разстроен", допълни той. През миналото лято Колумбия загуби от Англия лед дузпи на осминафиналите и отпадна от Мондиал 2018. Вижте в този материал от какво се оплака капитанът на Аржентина Лионел Меси в Копа Америка 2019.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички