Австралийски клуб кани Златан Ибрахимович за "4-5-6 мача"


Австралийски клуб кани Златан Ибрахимович за "4-5-6 мача"
Снимка: Getty Images/Guliver

1671 0

Австралийският Пърт Глори е поредният клуб, който проявява интерес към звездата на Лос Анджелис Галакси Златан Ибрахимович. Договорът на 38-годишния ветеран с американския отбор изтича и по всичко изглежда, че той ще напусне.

От Пърт Глори не смятат да се конкурират с европейските тимове за подписа на шведа, но се надяват той да се съгласи да поиграе за тях до края на 2019 г. "Не боли да попитаме. Знаем, че договорът му с ЛА Галаски изтича, а трансферният пазара в Европа отваря през януари. Така че има възможност да изиграе четири, пет, шест мача за нас от края на ноември", заяви за ABC изпълнителният директор на Пърт Тони Пинята.

"Надяваме се да седнем и да си поговорим. Той може да ни помогне да увеличим посещаемостта на стадиона", допълни шефът на австралийците. Пинята каза още, че е направена връзка с агента на играча Мино Райола. А кой друг екзотичен клуб пожела нападателя вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички