А вие видяхте ли го? Луис Суарес с нова гаменска проява (ВИДЕО)


А вие видяхте ли го? Луис Суарес с нова гаменска проява (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

1938 0

Отборът на Уругвай постигна изключително трудна победа на старта на Световно първенство по футбол 2018. "Урусите" се наложиха с минималното 1:0 над Египет с гол на Хосе Мария Хименес в последните секунди на редовното време.

Към срещата имаше големи очаквания за голове, след като в тима на "фараоните" е звездата на Ливърпул Мохамед Салах. Той обаче не взе участие в срещата, тъй като явно още не е напълно възстановен от контузията, която получи във финала на Шампионска лига в края на месец май.

По този начин светлината на прожекторите се измести върху двойката нападатели на Уругвай Единсон Кавани и Луис Суарес. Двамата са определяни като най-доброто атакуващо дуо на страната в последните 50 години, а това бе доказано и със силния сезон, който двамата играчи направиха на клубно ниво. В тази среща обаче те не можаха да се разпишат, като Суарес се отчете с огромен пропуск през първата част, а в края на срещата голмайстор №1 в историята на ПСЖ нацели гредата на африканския тим.

В продължението на мача обаче нападателят на Барселона блесна с поредното си неспортсменско действие. Той първо опита да си спечели нарушение, а като усети, че няма да бъде отсъдено такова, опита да хване играч на противника за мъжкото му достойнство.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички