6 месеца по-късно Икер Касияс отново тренира


6 месеца по-късно Икер Касияс отново тренира

4138 0

Легендарният испански страж Икер Касияс отново тренира само 6 месеца и 3 дни по-късно, след като получи инфаркт по време на тренировка. Новината бе обявена лично от 38-годишния футболист в Twitter. “В продължение на 6 месеца и 3 дни лежаха в килера", написа Касияс под снимката на футболните си обувки. 

Според AS 38-годишният страж е успял да тренира сам между 20 и 25 минути, осъществявайки лек контакт с тревата. Въпреки, че все ще обаче не е в състояние да се върне към тренировки със съотборниците си, роденият в Мадрид вратар изрази щастието си от възможността да направи тази малка стъпка към завръщането си, след като много анализатори, а и лекари първоначално заявиха, че никога повече няма да играе.

Вратарят е един от най-успешните футболисти на нашето съвремие. Той има повече от 1000 мача на най-високо ниво и е спечелил всеки възможен трофей в своя спорт. Икер помогна на Испания за историческата им световна титла в ЮАР през 2010 година. Той е рекордьор по най-много мачове с националната фланелка на Испания (167), номиниран е за "Златната топка" и три пъти триумфира в Шампионска лига.

През септември миналата година испанецът записа впечатляващ рекорд в Шампионска лига. Вижте какъв в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички