Времето на халфа на Барса Франк Кеси да се докаже пред Шави изтича


Времето на халфа на Барса Франк Кеси да се докаже пред Шави изтича
Снимка: Getty Images

5545 0

Един от най-достоверните източници във футболните среди - Фабрицио Романо, разкри, че Франк Кеси е на ръба да бъде изгонен от Барселона, ако не започне да доказва качествата, поради които е привлечен в клуба.

Информацията гласи, че полузащитникът има на разположение 3-4 месеца, за да убеди Шави и ръководството на каталунците, че заслужава да остане на "Камп Ноу". 

Въпреки лошото финансово състояние на клуба, Барселона направи покупки от около 154 млн. евро през изминалото лято. "Лос кулес" се подсилиха със седем футболисти, един от които бе именно Кеси. Халфът разтрогна договора си с Милан и се присъедини към испанския гранд като свободен агент.

Надеждите около него бяха големи, но към момента той не ги оправдава. Към момента котдивоарецът има на сметката едва 22 мача за новия си тим, в които записва 2 гола и 2 асистенции.

"Барселона има опции пред себе си в случай, че Бускетс напусне. Следят много играчи. Въпреки слуховете, Илкай Гюндоган не е взел решение за бъдещето си все още, докато това на Франк Кеси ще бъде решено в следващите 3-4 месеца, тъй като трябва да покаже най-доброто, на което е способен. В противен случай, ще напусне Барса през лятото", съобщава Романо.

Ето с кой футболист каталунците са готови да разменят Кеси

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички