Шави: Догодина Барселона трябва да се бори за титлата


Шави: Догодина Барселона трябва да се бори за титлата
Снимка: Getty Images

2320 0

С равенството си срещу Хетафе в неделя(15.05) Барселона си осигури второто място в ЛаЛига, но старши треньорът Шави Ернандес си постави огромни цели и подчерта, че през следващия сезон "каталунците" трябва да се борят за всички трофеи.

Клубът стартира кампанията неубедително и поради тази причина се стигна до уволнението на тогавашния наставник Роналд Куман. Шави го наследи и под негово ръководство резултатите се подобриха драстично.

"Винаги искаме да печелим, но равенството на практика беше достатъчно добър резултат. В Барселона изпълнихме едно минимално изискване, а именно да играем за Суперкупата на Испания", каза испанецът.

"Сега можем да погледнем какво сме направили, откакто поех отбора. Направихме голямо завръщане.Мечтаех да спечеля трофей, но не успяхме да го постигнем. Ние сме втори и не съумяхме да се конкурираме с Реал Мадрид. Отпаднахме и за Купата на Испания, но догодина трябва да сме на друго ниво", завърши той.

Междувременно Барселона даде информация за операцията на защитника Ерик Гарсия.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички