Реал Мадрид се договори с Алаба, ето за колко време е договорът му


Реал Мадрид се договори с Алаба, ето за колко време е договорът му
Снимка: Getty Images/Guliver

1411 0

Реал Мадрид вече е осъществил първия си трансферен удар за лятото. "Белия балет" е подписал предварителен договор с Давид Алаба, като споразумението е за 4 години.  Алаба дори вече е преминал медицински прегледи в Мюнхен под наблюдението на лекар, който е бил изпратен от Реал Мадрид.

Договорът на австрийския футболист с Байерн Мюнхен изтича на 30 юни и от 1 юли той ще може да се присъедини към Реал Мадрид. Според Marca заплатата му ще е 11 млн. евро. По всяка вероятност той е гласен за заместник на капитана Серхио Рамос, чийто дсоговор е до това лято и все още няма споразумение за ново. 

През последните месеци футболистът получи три предложения от страна на Байерн Мюнхен за продължаването на неговия договор, но футболистът отхвърли всички оферти от страна на баварците.  С 408 мача за Байерн Мюнхен, в които е вкарал 32 гола и има 49 асистенции, спечелил е 25 трофея, включително два пъти Шампионска лига и девет пъти шампионската титла в Първа Бундеслига. А кой беше големият конкурент на Реал за привличането на Алаба - вижте в този материал

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички