Предложиха на Иско 6 милиона евро заплата в Реал, но той поиска 10


Предложиха на Иско 6 милиона евро заплата в Реал, но той поиска 10
Снимка: Getty Images/Guliver

8043 0

Резервата на Реал Мадрид Иско поиска невероятна заплата, за да преподпише договора си с клуба, наичи "La Vanguardia". Въпреки че ръководството на тима му предложи 6 милиона евро, за да поднови контракта си, той поиска 10, поставяйки на карта бъдещето си в клуба.

Както е известно, настоящото споразумение на испанския национал изтича през лятото на 2018 година и той е крайно разочарован, че във вече 7-те си сезона на "Сантиаго Бернабеу" продължава да е резерва. Лично Зинедин Зидан го убеди да подпише с Реал, вместо Манчестър Сити, но френската легенда му дава малко шансове за изява.

Стигна се дори до интерес от страна на Барселона, като каталунците искат 24-годишния плеймейкър за наследник на Андрес Иниеста и му обащават основна роля в състава на "блаугранас".

Флорентино Перес и компания имат план да задържат Иско, тъй като го виждат като важна част от бъдещето на тима, но търпението на испанеца изглежда изчерпано, а от това е продиктувано и искането му за 10 милиона евро. Единствените играчи, които взимат повече от тази сума, са Кристиано Роналдо, Гарет Бейл, Карим Безнема и Серхио Рамос.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички