Петимата, които могат да напуснат Реал Мадрид през лятото


Петимата, които могат да напуснат Реал Мадрид през лятото
Снимка: Getty Images/Guliver

3801 0

Със сигурност след две лета на сравнително ниска трансферна активност Реал Мадрид ще се опита да привлече няколко нови футболисти, за да поднови селекцията, с която разполага Зинедин Зидан.

Сигурните напускащи са трима. Лукас Силва, Фабио Коентрао и Данило не попадат изобщо в плановете на френската легенда. Бразилският халф в момента е под наем в Крузейро и се очаква през лятото да подпише перманентен договор с бразилския тим.

Данило е пред завръщане в Порто, след като беше закупен срещу 30 милиона евро. Той не оправда гласуваното му доверие, въпреки че вторият му сезон е далеч по-добър от първия. Коентрао пък не е приближавал терен след изключително слабя мач срещу Спортинг в Шампионска лига.

За Карим Бензема медиите в Испания имат много различни версии. Ако Реал Мадрид не привлече нападател до края на юли, френският нападател ще поднови контракта си. Ако някой измежду Пиер Емерик Обамеянг, Пауло Дибала или Килиан Мбапе се озоват на "Бернабеу", таранът може да бъде продаден.

Последната въпросителна е свързана с това Иско или Хамес Родригес да бъде продаден през летния трансферен прозорец. Двамта са несъвместими в тактиката на Зидан, а самият специалист предпочита да задържи испанския национал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички