Меси няма да заминава за САЩ поне засега


Меси няма да заминава за САЩ поне засега
Снимка: Getty Images/Guliver

3623 0

Мениджърът на ЛА Галакси Гийермо Барос Скелото опроверга информациите, че клубът е направил оферта за звездата на Барселона Лионел Меси. В последно време излязоха доста информации, че аржентинецът е недоволен на „Камп Ноу“ след серия от инциденти, които се случиха в клуба през последните седмици.

По-рано през седмицата излезе информация в 'Radio Continental', която гласеше, че клубът от МЛС е видял в Лео Меси иделен заместник на напусналия в края на изминалата година Златан Ибрахимович, като дори са били водени преговори с бащата на звездата Хорхе. Въпреки това самият Меси каза пред „Ел Мундо Депортиво“, че тази информация не е вярна. Това сподели и президентът на американския тим. „Нищо. Нямам абсолютно нищо, което да кажа по темата“ заяви Барос Скелото пред 'ESPN Deportes', когато бе запитан за атакуващата суперзвезда на Барселона.

„Определено всеки би имал желание да има Меси в редиците си и фактът, че имаме добри взаимоотношения с него също създава възможността, но за момента не сме правили опит за неговото привличане“ допълни наставникът на ЛА Галакси. Американският клуб вече подписа с някои популярни играчи през последните седмици, след като привлече Хавиер Ернандес от Севиля, Кристиан Павон и Джонатан дос Сантос. А ето как новият съотборник на Меси се изложи на представянето си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички