Мартин Брейтуейт не спести похвали за самия себе си при представянето


Мартин Брейтуейт не спести похвали за самия себе си при представянето
Снимка: Getty Images/Guliver

6058 0

Новата придобивка на Барселона Мартин Брейтуейт сподели своите първи думи като играч на каталунците. Той призна, че това за него е сбъдната мечта, като освен това анализира силните си страни, които по неговите думи не са никак малко.

"Разбира се, че съм много развълнуван, това е сбъдването на детската ми мечта. Мисля, че всеки, който играе футбол, мечтае да играе за Барселона. Ето ме и мен - тук. Много съм развълнуван, нямам търпение да печеля титли. Това е клуб с много натиск, с много очаквания, но аз съм тук да опитам и да спечеля всичко възможно" - започна той.

Относно своята игра Брейтуейт заяви: "Аз съм техничен играч, но и добре физически. Наистина съм бърз, силен съм. Бих казал, че най-силното ми качество е интелигентността. Движа се по терена много интелигентно, изучавам играта. Мисля, че движението ми ще помогне много поради начина, по който играе отбора. Основното нещо е, че съм голмайстор, така че съм тук да вкарвам голове".

Освен това, той призна, че Лионел Меси е вероятно най-добрият футболист за всички времена и че за него е голям момент да има шанс да играе редом до аржентинеца. A защо от бившия клуб на Брейтуейт скочиха на каталунците - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички