Карло Анчелоти коментира състоянието на Карим Бензема преди мача с Хетафе и зарадва феновете с изказване за Тибо Куртоа


Карло Анчелоти коментира състоянието на Карим Бензема преди мача с Хетафе и зарадва феновете с изказване за Тибо Куртоа
Снимка: GettyImages

1557 0

В събота (8 октомври, 22:00 часа) Реал Мадрид гостува на Хетафе в среща от 8-ия кръг на Ла Лига. Испанският гранд е на второ място в таблицата с актив от 19 точки, а домакините са на 14-та позиция със 7 пункта.

По-рано днес, 7 октомври, в медийното пространство се появиха информации, че Карим Бензема ще пропусне визитата на Хетафе, тъй като е почувствал умора след победата над Шахтьор Донецк в Шампионска лига през седмицата. Старши треньорът на "белия балет" - Карло Анчелоти, призна този факт, но отрече французинът да е на 100% аут от съботния сблъсък:

"Бензема изигра два пълни мача, след като беше аут в продължение на цял месец. Малко е уморен, но не е извън състава - ако е ОК утре, може да играе. Виждам обичайния Карим, така че няма от какво да се притесняваме. Може и да почива срещу Хетафе, ще видим, не искаме да го пришпорваме", каза Анчелоти на пресконференция.

Наставникът на Кралския клуб даде информация и за състоянието на Тибо Куртоа, който пропусна последните два мача заради възпаление на херния. Татко Карло съобщи, че белгиецът ще е готов за "Ел Класико" срещу Барселона, което ще се състои на 16 октомври: "Състоянието на Куртоа се подобрява. Ще видим дали ще пътува с нас до Варшава (б.р. - за гостуването на Шахтьор в Шампионска лига на 11 октомври), но ще бъде на линия за "Ел Класико"".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Интересна клауза в договора на Карим Бензема го задържа в Реал Мадрид за по-дълго?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички