Жесток скандал в Испания заради стара практика на Реал Мадрид


Жесток скандал в Испания заради стара практика на Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Guliver

1729 0

Темата "съдийски грешки в полза на Реал Мадрид" отново е на мода в Испания. След като Жерар Пике избухна в социалните мрежи срещу "кралския клуб", сега в Каталуня тръбят, че реферът Мансано си е тръгнал от "Ел Мадригал" с чантичка и артикули на "белия балет".

Съдийската бригата е напуснала съблекалните на стадиона с торбички и раници на Реал Мадрид, но малко познат факт е, че това всъщност е честа практика на ръководството на лидера в Ла Лига.

Само преди седмица играчът на Еспаньол Хосе Хурадо си тръгна с торбичка на Реал Мадрид от "Сантиаго Бернабеу", като дори даде интервюта, държейки артикулите. Това е стара практика на клуба и не е обвързана с никакво пристрастия на играчи, съдии и ръководители.

Не на това мнение са от Виляреал, които са бесни на Мансано и останалите съдии, обвинявайки ги в пристрастия. От клуба са убедени, че не е имало и дузпа за Реал Мадрид, с която "белия балет" стигна до 2:2, а в последствие Мората вкара победния гол.

"Въобще не бива да се говори за обрат след несъществуваща дузпа. Топката отскочи и удари нашия играч, за това не се дава дузпа", коментира Роиг - президент на "жълтата подводница". След победата си "белия балет" отново е лидер в Ла Лига с аванс от 2 точки пред Барселона и мач по-малко на своята сметка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички