Изненада: Коутиньо даде първи знак, че напуска Барселона (СНИМКА)


Изненада: Коутиньо даде първи знак, че напуска Барселона (СНИМКА)
Снимка: Getty Images/Guliver

5479 0

Звездата на Барселона Филипе Коутиньо даде първи признаци за това, че ще напусне "Камп Ноу" през това лято. Бразилецът така и не успя да се наложи в тима на Ернесто Валверде, въпреки че вече 18 месеца играе за шампиона на Испания.

В последните седмици той е силно свързван с два отбора. Единият е ПСЖ, като Коу може да бъде използван като разменна "монета" за връщането на Неймар в каталунската столица. Втората възможност за Коутиньо е връщане в бившия му отбор Ливърпул, като дори агентът на играча направи любопитен коментар относно любовта на клиента му към мърисисайдския гранд.

Феновете на "червените" не са особено впечатлени от новините за евентуално връщане на Коу. Те още не са забравили целия "цирк", който играчът направи, за да си тръгне от "Анфийлд" и да сбъдне мечтата си преминавайки на "Камп Ноу". 

Сега обаче Коутиньо даде сериозен знак, че краят на кариерата му в Барса е съвсем близко. Атакуващият играч изтри от профила си в "Instagram" доскорошната информация, която показваше, че той е играч на каталунците. Новината не бе крита дълго, като фенове на играча бързо забелязаха тази подробност.

До края на лятото отборът на Барселона има да разреши десет големи проблема. Какви са те може да видите в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички