Дани Алвеш: Можех да се върна в Барса или Юве, но те мислят, че имам срок на годност


Дани Алвеш: Можех да се върна в Барса или Юве, но те мислят, че имам срок на годност
Снимка: БГНЕС

17505 0

Най-титулуваният играч в света - Дани Алвеш, призна, че е имал възможност това лято да се върне в два от бившите си отбори - Барселона и Ювентус. Те обаче са го отказали от завръщане, тъй като са му поставили "срок на годност", а бразилецът има за цел да играе на Мондиал 2022. Тогава той ще бъде на респектиращите 39 години.

"Имах възможността да се върна в Ювентус. Имах възможност да се върна и в Барса, защото исках това. Не решавам изведнъж какво да правя.л Мисля си: "Какво ще ми даде този клуб? Как това място ще ме направи по-добър човек? Как този клуб ще ме направи по-добър професионалист? Имах няколко възможности. Но никоя от тях не ми предлагаше това, което исках, освен отборът на моите мечти", заяви Алвеш пред Players’ Tribune.

36-годишният Алвеш призна, че важна част от мотивите, според които е избрал да премине в Сао Пауло, е била възможността да се бори за място в тима на Бразилия на Мондиал 2022. Много от неговите "ухажори" не са желаели да му осигурят тази "дългосрочна сигурност". "Повечето клубове не ми предложиха това, защото не вярваха в мен. Защото мислят, че имам срок на годност", посочи бразилската легенда. А с какво постижение това лято изуми ветеранът вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички