Звезда на Реал Мадрид: Пристигането на Азар ще ограничи минутите ми на терена


Звезда на Реал Мадрид: Пристигането на Азар ще ограничи минутите ми на терена
Снимка: Getty Images/Gulliver

7144 0

Младата звезда на Реал Мадрид - Винисиус Жуниор, призна, че пристигането в "кралския клуб" на един от най-добрите играчи в момента - Еден Азар, ще затрудни ситуацията с игровото му време. Припомняме, че белгиецът бе желан от мадридския клуб дълго време, а сега идеята на треньора Зинедин Зидан е да изгради отбора около бившия играч на Челси. 

"Пристигането на Еден Азар създава ситуация, при която за мен би било по-трудно да играя. Но това не е проблем за мен, всичко зависи от Зидан. Когато пристигнах в Реал бях напълно различен играч. Научих много от всеки треньор, който е тук. Развих се тактически и губя топката по-рядко. Играя по-спокойно. На тренировка никой не иска да губи. Дори Серхио Рамос и Карим Бензема, които са над 30-годишни, тренират повече от всеки друг и си поставят цели" - заяви 18-годишния бразилец. 

Зинедин Зидан вече показа, че ще разчита на Винисиус и че той ще бъде част от неговия състав, макар игровото му време да бъде по-ограничено от минутите, които бързоногият играч записа при Сантиаго Солари. Кой обаче нямаше късмета на Винисиус и бе отпратен в Севиля от Зидан - вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички