Звезда на Реал Мадрид: Не мога да кажа колко още ще остана


Звезда на Реал Мадрид: Не мога да кажа колко още ще остана
Снимка: Getty Images/Guliver

1594 0

В последните месеци Реал Мадрид е разтърсван от множество лоши новини. След като тимът спечели 13-а си титла от Шампионска лига през май, започнаха и тежките моменти.

Първо треньорът Зинедин Зидан шокира с изявление пред медиите, в което разкри, че има нужда от почивка и напуска поста си. В средата на юли суперзвездата Кристиано Роналдо бе продаден в Ювентус, а след това и Лука Модрич бе близо до напускане, след като Интер имаше сериозно желание да вземе хърватина.

Сега любопитно изказване направи и младата надежда на тима Марко Асенсио. Испанецът разкри, че за момента е играч на Реал, но не знае колко още ще остане в тима.

"Първата ми опция в момента е Реал Мадрид и искам да нося екипа на този отбор, искам да печеля трофеи. Никога обаче не знаеш какво ще се случи в бъдещето и къде ще се озовеш. Това е най-успешният отбор и трябва да даваш всичко от себе си, ако искаш да играеш", заяви Асенсио.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички