Звезда на Барселона: Не съм чувал никой да говори за Гризман

Новините около трансфера на Антоан Гризман това лято не спират. Френският футболист вече обяви, че повече няма да играе за Атлетико Мадрид, като всички бяха сигурни, че новият му отбор е Барселона.

В последните дни обаче изглежда, че нападателят не е чак толкова близко до "Камп Ноу". Появяват се различни коментари за това, че Гризман и Барса не са се договорили и нищо не е сигурно, а поредният такъв дойде от устата на сънародника му и защитник на каталунците Самуел Юмтити.

Гризман: Знам къде ще играя през следващия сезон

Френският национал Антоан Гризман заяви, че е взел решение за бъдещето си и знае къде ще играе през следващия си сезон. Както е известно, той съо...

"Не знам къде ще отиде. Никой не знае. Той не говори на тази тема. Никой нищо не знае. Никой от Барселона не е коментирал тази тема. Добър въпрос е дали през новия сезон ще е в Барселона. Истината е, че в съблекалнята не съм чул да се споменава името на Гризман. Може и да не съм бил там, когато това се е случило", заяви Юмтити.

По-рано днес Самуел Юмтити коментира и спекулациите, че през лятото ще напусне Барселона. Какво каза бранителят по тази мета може да видите в този материал на SportLive.bg.

Още по темата

Please select answer!