Зидан се завърна и вече започна работа по привличането на трансферната си цел


Зидан се завърна и вече започна работа по привличането на трансферната си цел
Снимка: Guliver/GettyImages

1968 0

След като Сантиаго Солари допусна три поредни домакински загуби начело на Реал Мадрид, всички бяха сигурни, че дните му на "Сантиаго Бернабеу" са преброени. Две поражения от Барселона извхвърлиха "белия балет" от битките за Купата на Краля и титлата в Испания, а срамната загуба от Аякс сложи край на мечтите за четвърта поредна титла в Шампионска лига.

В понеделник вечер Флорентино Перес и ръководството на тима обявиха заместника на аржентинския специалист - Зинедин Зидан. Френският треньор се завръща 10 месеца, след като обяви, че иска да си тръгне от клуба. Освен това той вече е започнал и с опитите да привлече голямата си трансферна цел - Еден Азар.

"The Telegraph" пише днес, че от "Бернабеу" вече са говорили с представители на Челси, за да ги убедят колко са сериозни в желанието си да вземат белгийския ас. Той бе трансферна цел №1 още при първия си престой в Мадрид.

За да постигне разбирателство със Зинедин Зидан, Перес е трябвало да изпълни шест условия на французина. Какви са те може да видите в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички