Зидан посочи какво трябва да се подобри в Реал Мадрид


Зидан посочи какво трябва да се подобри в Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Guliver

4687 0

Наставникът на Реал Мадрид - Зинедин Зидан, сподели, че не е доволен от началните минути на двубоя с Виляреал. Двата тима завършиха 2:2, като Зизу посочи, че трябва да се работи още върху дефанзивната игра.

„Във футбола винаги има грешки. Тръгвам си оттук с добро чувство, с изключение на първите 15 минути, в които не демонстрирахме ритъм в играта си, представянето ни беше добро. Когато допуснеш да ти реализират две попадение е важно отново да се върнеш в играта. Това е позитивното нещо. Създадохме възможности за гол и трябва да се опитаме да реализираме повече от тях. През последните 30 минути на първото полувреме и през цялото второ ние бяхме тези, които контролираха случващото се на терена", заяви Зидан след двубоя.

"Вярно е, че те създадоха две възможности и реализираха две попадения. Това се случва понякога и ние трябва да работим за подобряване на нашата дефанзивна игра. Наясно сме, че ще създаваме възможности за гол. Позитивното нещо е реакцията, която демонстрира тима, в края е важно да не загубиш срещата. Днес планът беше да играем с двама централни нападатели, играейки срещу отбор, който има проблеми в централната част на своята защита.

Нашето желание беше да осигурим по-силно присъствие на върха на атаката в лицето на Лука Йович и Карим. Не реализирахме попаденията, които търсихме, но това е схема на игра, която може да използваме, защото имаме двама добри нападатели. Като цяло съм доволен от нашата игра и от начина, по който реагирахме. Не може да бъдем щастливи, защото винаги излизаме на терена за победа, но сега нашето внимание трябва да бъде насочено към следващата ни среща".

А трябва ли да се очакват трансферни бомби от Реал до края на трансферния прозорец - ето отговора на Зидан.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички