Зидан отново защити Роналдо: Важно е какво той ми каза на мен


Зидан отново защити Роналдо: Важно е какво той ми каза на мен
Снимка: Guliver/GettyImages

1486 0

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан за пореден път защити Кристиано Роналдо и заяви, че темата по евентуалното му напускане е приключена. В началото на лятото се появиха спекупации, че португалецът иска да напусне "Сантяго Бернабеу", тъй като не е доволен от малкото подкрепа, която е получил при проблемите с испанските власти

"Важно е какво Кристиано ми каза на мен. Той вече е на 32 г. и е по-спокоен, като иска единствено да играе футбол. Ето защо той няма да говори за нищо друго. На 5 август Роналдо ще започне тренировки с отбора и готов за още един невероятен сезон, подкрепен с трофеи. Не мисля, че има какво да му се отразява от, тъй акто единственото нещо в главата му е футболът", заяви Зидан. 

На Реал остава още една контрола - срещу сборен тим на звездите на Мейджър лигата, която ще е в Чикаго през нощта на сряда срещу четвъртък. След това на 8 август идва дългоочакваният сблъсък с Манчестър Юнайтед за Суперкупата на Европа в Скопие.

"Надявам се, че ще спечелим последната проверка, но не това е най-важното. След тези четири изиграни срещи, вярвам, че всичко ще е наред. Мисля, че ще сме във форма за срещата в Скопие. За мен отборът ни е в много добро физическо състояние, а и нямаме сериозни контузии".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички