Зидан: Щастлив съм да видя всички играчи в такава светлина


Зидан: Щастлив съм да видя всички играчи в такава светлина
Снимка: Getty Images/Guliver

1289 0

Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан остана много победата с 5:3 над Бетис в Севиля в двубой от 24-ия кръг на Примера дивисион, въпреки че през първото допуснаха обрат.

"Доволен съм от победата, която дойде в сложна обстановка срещу един много добър съперник. Започнахме добре, след като не знам какво стана, но играта ни започна да спада. Направихме много добро второ полувреме, пресирахме съперника, тичахме много. С нашата класа, ако играем в полето на противника, можем да затрудним всеки. Показахме характер и вяра, че можем да обърнем резултата. Играчите играха един за друг и резултатът не закъсня. Сега трябва да си починем, защото в сряда ни предстои друг мач. Прогресираме крачка по крачка и трябва да поздравя футболистите", коментира Зидан.

"Щастлив съм да видя Роналдо да бележи. И да видя всички играчи в такава светлина. Мога да бъда доволен. Получи се малко луд мач. Бетис игра много добре, но съм доволен. Ще обърна внимание на петте гола, които вкарахме, а не на трите, които допуснахме. Работата на Лукас Васкес и Асенсио беше много важна днес. Справят се много добре и не говоря само за „черната работа", допълни още наставникът на "белите". 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички