Зидан: Щастлив съм, че Хамес Родригес е в отбора


Зидан: Щастлив съм, че Хамес Родригес е в отбора
Снимка: Getty Images/Gulliver

2834 0

По време на официалната пресконференция на Зинедин Зидан преди началото на Ла Лига, французинът заяви,че е щастлив, че Хамес Родригес е част от отбора. Припомняме, че Реал Мадрид стартира участието си в първенството с гостуване на Селта Виго в събота. "Лос бланкос" не убедиха феновете си в предсезонната подготовка, но сега са готови да покажат амбициите си за сезона.

"Искаме да започнем още днес. Мислим за новия сезон и се чувстваме добре" заяви Зидан по време на пресконференцията. "Хамес е готов за игра и съм щастлив, че е част от отбора" сподели французинът.

Припомняме, че десният бек Дани Карвахал ще пропусне срещата заради натрупани жълти картони от миналия сезон - наказание, което важи и за новата кампания. "Това са неща, за които не мога да направя нищо. Трудно е да се приеме, но ще се подготвим за срещата по най-добрия начин" сподели треньорът на Реал Мадрид.

"Белите" са свързвани с трансфер на Пол Погба, както и с няколко изходящи трансфера, но Зидан увери, че е щастлив с играчите, които има. "Щастлив съм с играчите си. И аз и те сме фокусирани върху срещата от първия кръг на шампионата" завърши французинът. А какво сподели той за предизвикателството пред отбора в Ла лига през този сезон вижте в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички