Зидан: Реал има 33 шампионски титли, колко има Барселона?


Зидан: Реал има 33 шампионски титли, колко има Барселона?
Снимка: Getty Images/Guliver

2407 0

Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан захапа големия съперник Барселона, когато трябваше да коментира доминацията на каталунците в испанското първенство. Днес "блаугранас" могат да спечелят за 26-и път титлата, ако Атлетико (Мадрид) загуби от Валенсия.

"Има много причини за това, не е само една. Мога да кажа, че през следващия сезон ще се постараем да стартираме първенството възможно най-добре, защото в противен случай ще ни е трудно. Ла Лига трябва да бъде нашата цел през следващия сезон", коментира френският специалист, цитиран от "Marca".

"Ние имаме 33 титли на Испания, колко имат Барселона? В последно време те се справят добре. Трябва да им го признаем и да ги поздравим. Но ако ми говорите за цифри, то Реал има повече шампионски титли. Въпросът не е в това, че трябва да се защитя по някакъв начин, а в това, че говорите, че напоследък те се представят по-добре в Ла Лига. Трябва да променим тази динамика. Винаги съм казвал, че най-важното за мен е ежедневната работа", завърши Зидан.

Междувременно една от основните цели на испанския гранд през летния трансферен прозорец обяви, че няма да преминава на "Сантяго Бернабеу". Подробности вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички