Заради съдийските отсъждания: Фенове на Реал готвят протест в реванша за Суперкупата


Заради съдийските отсъждания: Фенове на Реал готвят протест в реванша за Суперкупата

1188 0

Феновете на Реал Мадрид измислиха начин, чрез който да покажат, че не са съгласни със съдийските отсъждания в първия мач срещу Барселона за Суперкупата на Испания. Хиляди бели кърпички ще бъдат размахани в 7-ата минута на реванша. Това е номера на Кристиано Роналдо, който бе изгонен в първата среща и получи наказание от 5 мача.

Португалската звезда влезе като резерва, отбеляза едно от попаденията за отбора си, а при радостта след него свали фланелката си, за което беше официално санкциониран. Той видя и второ предупреждение няколко минути по-късно, след като съдията прецени, че негово падане в наказателното поле е симулация.

Именно тази ситуация провокира протеста на феновете, разказват те пред Marca, че от години са свидетели на несправедливи съдийски отсъждания в полза на съперниците им. Реваншът за Суперкупата на Испания е на 17 август на "Сантяго Бернабеу". В първия мач "Реал" победи с 3:1.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички