"За Бейл приоритети са Уелс и голфът, Реал е на 3-то място"


"За Бейл приоритети са Уелс и голфът, Реал е на 3-то място"
Снимка: Getty Images/Guliver

1283 0

Бившият играч на Реал Мадрид - Предраг Миятович, коментира ситуацията с Гарет Бейл в клуба. Според него, уелсецът не е достатъчно съсредоточен и не дава всичко от себе си за "кралския клуб" и правилното решение би било той да бъде продаден през януари, с което ще се облекчи и бюджетът за заплатите в тима.

"Това, за което Бейл мисли най-много, е Уелс. На второ място е голфът и чак след това се нарежда Реал Мадрид. Не знаеш кога можеш да разчиташ на него - дали ще е контузен, или не. Но виждам как се променя към по-добра своя версия, когато играе за националния отбор. Мадрид искаше да го продаде през лятото, но не успя. А лошото е, че има още цели 3 години от своя договор. Ако играч, който получава такава заплата, не е мотивиран да играе, по-добре да се освободим от него дори без трансферна сума, като по този начин и бюджетът за заплати ще се отпусне" - заяви Миятович.

Междувременно, именно Гарет Бейл бе сред основните теми на пресконференцията на Зинедин Зидан преди двубоя на Реал Мадрид с Леганес. Зизу обаче шокира, като заяви, че никога не е говорил с Бейл за евентуално негово напускане. Вижте повече подробности - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички