Възходът на новата звезда на Барселона - Ансу Фати, продължава


Възходът на новата звезда на Барселона - Ансу Фати, продължава
Снимка: Getty Images/Gulliver

5558 0

Талантът на Барселона Ансу Фати продължава израстването си в клуба. Младият нападател е продукт на Ла Масия и играеше във втория отбор- Барселона Б. След контузиите на звездите Луис Суарес и Лионел Меси, Ансу Фати получи възможност за участие в двубоите под ръководството на Ернесто Валверде и успя да убеди мениджъра, че притежава нужните качества. Очаква се младокът да остане в сметките на испанеца поне до завръщането на звездите на "каталунците".

Припомняме, че 16-годишният нападател дебютира на "Камп Ноу" при победата с 5-2 над Реал Бетис и остави много добри впечатления с играта си. Това му осигури участие и в следващата среща на Барселона, в която Фати успя да отбележи първия си гол. С него той се превърна в най-младия футболист на "каталунците", който се разписва в Ла лига.

След силните изяви на таланта се очаква Ернесто Валверде да заложи на него и в предстоящия сблъсък от първенството срещу отбора на Валенсия на 14 септември. А какво е последното разкритие около неосъществния трансфер на Неймар в Барселона прочетете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички