Вратарят на Барселона жегна тънко ПСЖ преди реванша с Юнайтед


Вратарят на Барселона жегна тънко ПСЖ преди реванша с Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

2493 0

Вратарят на Барселона Марк-Андре тер Щеген обяви, че каталунците са решени да доминират срещу Манчестър Юнайтед в реванша между двата тима, а не само да бранят преднина от един гол, която постигнаха в първия мач на "Олд Трафорд". Шампионите на Испания спечелиха с 1:0 в Манчестър и са близо до първи полуфинал в Шампионска лига от четири години насам.

"Предимството ни не е голямо. Искаме не само да се защитаваме, но и да покажем, че сме по-добрият отбор. Трябва да изиграем силен мач. Искаме да победим Юнайтед с нашата си игра. Разбира се, важно е да запазим суха мрежа, но трябва да играем с много характер, както винаги, и да доминираме", коментира той преди утрешния двубой.

Стражът заяви, че каталунците не са Пари Сен Жермен и няма да позволят на Манчестър Юнайтед да направи подобен обрат, какъвто "червените дяволи" осъществиха на "Парк де Пренс". "Ние играем различно от ПСЖ, но Манчестър Юнайтед е много опасен отбор и резултатът от първия мач също е много опасен, защото преднината ни е малка. Ние не само трябва да се защитаваме добре, но и да направим една крачка напред. Трябва да контролираме топката и да атакуваме, да създаваме опасности".

А защо каталунците се отказаха от привличането на една от звездите в немската Бундеслига - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички