Винисиус: Зидан е специален, говори различно в сравнение със Солари


Винисиус: Зидан е специален, говори различно в сравнение със Солари
Снимка: Getty Images/Guliver

1052 0

Винисииус Жуниор е в Реал Мадрид по-малко от година, но вече е работил с трима различни треньори. Хулен Лопетеги, Сантиаго Солари и Зинедин Зидан имат влияния върху младия бразилец, макар и по различен начин.

Той призна, че е бил тъжен след напускането на Лопетеги. "Така е, защото той много ми помогна по време на подготовката, а и бе първият ми треньор в Европа. Солари ми даде възможност да играя и се чувствам привързан към него. Каза ми, че се справям добре е Кастия и ще играя за първия отбор. След като бях извикан, ми даде и шанса, за който ми бе обещал", сподели Винисиус.

Тъй като Зидан току-що се присъедини към клуба, младежът все още не е имал шанса да създаде връзка с французина, но изпитва към него голямо уважение: "Гледах видеоклипове на Зидан като играч, той беше невероятен. Съвсем различно е как Зидан говори в сравнение със Солари. Той е легенда, специален е. Каза ми, че е спокоен за контузията ми и че ще се върна по-силен."

Бразилецът също така призна, че е получих по-добра финансова оферта от Барселона, но е избрал Реал. Ето и каква е била причината.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички