Вечната надпревара: Меси изравни рекорд на Роналдо с поредния си хеттрик в Ла Лига


Вечната надпревара: Меси изравни рекорд на Роналдо с поредния си хеттрик в Ла Лига
Снимка: Getty Images/Gulliver

3417 0

Звездата на Барселона Лионел Меси изравни рекорд на Кристиано Роналдо, след като се разписа три пъти за победата на каталунците над Селта с 4:1 миналата вечер. Аржентинският гений вкара веднъж от дузпа и два пъти от свободен удар за убедителния успех на Барса, след който шампионите делят първото място с големия си съперник Реал Мадрид.

За Меси това бе 34-ти хеттрик в елита на Испания, с което той изравни досегашния рекорд на голмайстор номер 1 в историята на Реал Кристиано Роналдо. За Меси това бе и първи хеттрик с два гола от фаул в кариерата му. "Когато Лео е на терена, всичко е възможно", коментира след двубоя наставникът на Барселона Ернесто Валверде.

"Той е експерт при изпълнението на свободни удари. Нашите съперници винаги се опитват да не правят фалове около наказателното си поле", допълни той. Треньорът на Селта Оскар Гарсия също не спести похвали за Меси. "Няма как да го контролираш. Ако той не беше на терена, нещата щяха да са различни", сподели Гарсия.

Един от големите проблеми в Барселона в момента са отношенията между Меси и Антоан Гризман. Вижте в този материал последния коментар на Меси за отношенията му с французина.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички