Варан може да напусне Реал Мадрид, ако някой плати умопомрачителната му освобождаваща клауза


Варан може да напусне Реал Мадрид, ако някой плати умопомрачителната му освобождаваща клауза
Снимка: Getty Images/Guliver

2167 0

Реал Мадрид няма намерение да изслушва никакви оферти за соя защитник Рафаел Варан това лято. "Белия балет" вече е взел решение, че всеки, който прояви интерес ще чуе един отговор и той ще е отрицателен. Негояата цена е 500 млн. евро и единственото срещу тази сума може да се задейства освобождаващата клауза на бранителя.

В Реал вярват, че няма друг играч на 25 години, който да притежава същите възможности като Варан, за да си струва да се разделят с него. Освен това потенциална негова продажба би показало слабост в клуба. Преди няколко седмици се появи информация, че играчът иска да напусне, тъй като е останал разочарован от липсата на специално отношение от страна на Реал, след като спечели световната купа с Франция. Неговият договор обаче е до 2022 година, като според AS от Реал може да му предложат нови условия на съществуващия договор. Точно поради факта, че е световен шампион. 

Самият Варан също е готов да чуе предложението. В момента той прибира по 6 млн. евро годишно, но според испанското издание двете страни биха са споразумели на 9 млн. евро. След подобно предложение, а и след идването на Зинедин Зидан, който вече ясно показа, че не иска Реал Мадрид без Варан, защитникът по-скоро би променил първоначалното си решение да напусне.

Друг защитник на Реал - Марсело, също е взел окончателно решение за бъдещето си. Вижте какво е то в този материал.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички