Валверде за требъл: Въпрос на математическа последователност


Валверде за требъл: Въпрос на математическа последователност
Снимка: Getty Images/Guliver

1747 0

Наставникът на Барселона Ернесто Валверде заяви, че наближават истински важните мачове, а възможността за требъл е въпрос на математическа последователност.

"Хората са свободни да се надяват и да мечтаят. Ние сме професионалисти, а требъл е въпрос на математическа последователност. Когато нямаш нито един трофей, ти се иска да спечелиш поне един, когато вече го имаш, мислиш за втори. Вече имаш два - надяваш се на трети. Знаем, че утре трябва да спечелим срещу Хетафе, за да се надяваме, че ще завоюваме поне една купа", заяви наставникът. Каталунците са почти сигурни победители в Ла Лига, след като водят с 9 точки пред втория Атлетико Мадрид.

Относно контузените Томас Вермален и Жерард Пике: "Вермален ще се завърне през следващата седмица, а за Пике не мога да кажа дали ще започне срещу Хетафе. Той има проблеми. Срещу Валенсия рискувахме с пускането му в игра, защото мачът беше решаващ. Утре този е от важните, ще преценяваме".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички