Валверде разкри какво е здравословното състояние на Лео Меси


Валверде разкри какво е здравословното състояние на Лео Меси
Снимка: Getty Images/Guliver

2485 0

Мениджърът на Барселона Ернесто Валверде разкри какво е състоянието на голямата звезда на тима Лионел Меси, който получи травма по-рано през месеца. Испанският специалист успокои "червено-сините" привърженици, като заяви, че Меси се намира в добро състояние и тренира нормално.

"Той (Лео Меси) е много добре. Днес тренира перфектно, не бих могъл да кажа нещо повече, защото е добре", сподели Валверде. Мениджърът на каталунците коментира и отменения гол на Аякс в снощния мач срещу Реал Мадрид от Шампионската лига: "Не знам дали е гол. Какво ли знам аз? Не го зачетоха и това е. Не се притеснявам много за Реал, нито за други отбори. Гледаме себе си."

Този уикенд каталунците посрещат на "Камп Ноу" тима на Валядолид в мач от 24-я кръг на Ла Лига, а през следващата седмица подновяват участието си в турнира Шампионска лига срещу Олимпик Лион. Очаква се Меси да бъде сред титулярите и в двата мача.

Междувременно стана ясно, че ръководството на Барса не планира да удължава договора на свой играч, въпреки желанието му да остане на "Камп Ноу". Повече подробности - вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички