Валверде призна за преговори с Мората, посочи защо е избрал Атлетико


Валверде призна за преговори с Мората, посочи защо е избрал Атлетико
Снимка: Getty Images/Guliver

1080 0

Нападателят на Челси Алваро Мората е бил близо до трансфер в Барселона преди да премине в Атлетико (Мадрид). Това призна треньорът на каталунците Ернесто Валверде. Както е известно, след като не му се получаваха нещата на "Стамфорд Бридж", испанецът премина под наем в Атлетико през януари.

Валверде разкри, че в Барселона не са можели да гарантират на бившата звезда на Реал Мадрид място в титулярния състав, което е наклонило везните в полза на Атлетико.

"Вярно е, че преговаряхме с него и с няколко други играчи. В крайна сметка той премина в Атлетико, където играе и има място в титулярния състав. Тук го виждахме като втори нападател и това е различна роля от тази, която той има в Атлетико. Всеки играч трябва сам да реши какво иска", заяви Валверде, цитиран от Daily Star.

"Понякога това са просто безсмислени разговори. В крайна сметка ние подписахме с Кевин-Принс и се надяваме, че той ще ни помогне", допълни специалистът. А защо според слуховете Барселона се отказа от Мората вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички